FIETSEN.

 In Peter

Op zaterdag 18 april 2015 heb ik deelgenomen aan de 43ste wielerronde van noord Holland. Van Alkmaar naar Alkmaar. Ik heb de 110 kilometer gereden met 2 oud collega’s en de zoon van één van hen. Het was uitstekend weer, wel wat wind maar goed te doen. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en heb ik niet meer meegedaan. Vanwege problemen met de gezondheid in deze jaren ben ik de benodigde beenkracht kwijt geraakt. Met het klimmen der jaren komt dit ook niet meer makkelijk terug, zodat ik besloten heb niet meer in groepsverband te gaan fietsen. Zelf lekker 50 tot 70 kilometer fietsen op mijn eigen tempo wil ik nog blijven doen zolang het kan. Ik vind het nog steeds leuk en geniet met volle teugen.

43ste wielerronde NH.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt