Motor tour 2018 (3)

De tocht begint te naderen. Nog een maandje en dan is het zover. De routes zijn klaar en doorgestuurd naar de belanghebbenden. De boot is geboekt, net als de Glenfiddich distillery, Op het laatst nog een wijziging doorgevoerd. Het wordt nu Lockerbie ipv Galashiels.

Motortrip 2017 (2)

Voorjaar, hoewel af en toe heb je het idee dat het nog winter is, maar officieel is het echt lente. Dan gaat het ook weer kriebelen. De pekel is weg, motor is weer rijklaar,  helaas wel een nieuwe accu, en ook de routes zijn na wat bijschaving klaar.

Motortrip 2017

Ik ben al enige tijd, (af en aan) bezig met de voorbereiding voor de 2017 motor trip. Onze voorkeur (Rick, Patrick en ik) gaat uit naar een oversteek met de DFDS ferry. De keuze is dan Schotland of Engeland. Daar de laatste trip in 2015 een hele leuke was in Schotland hebben we er  nu […]

Motortrips

Terwijl de motortrip voor 2016 nog moet gaan plaatsvinden, gaan de gedachten al naar 2017. Vanwege een vervelende aandoening in 2015, zit ik momenteel nog aan medicatie die enige bijwerkingen heeft. Om problemen te vermijden nu gekozen voor een Nederland optie. Valkenburg in Limburg, vanwaar uit het mooi rijden is in de Ardennen en de […]

Motortrip 2016

De voorbereiding is weer begonnen. Wat vertraging vanwege ziekte, maar het hotel is geboekt, de namen van de rijders zijn bekend en de trips gaan langzaam komen in Basecamp. Dit jaar wordt een dichtbij huis jaar.

page 1 of 2
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt