Koudum 18 t/m 20 augustus 2005. Op donderdag 18 augustus zijn we om 10.00 uur met mooi weer vanuit IJmuiden vertrokken naar Koudum in Friesland. Samen met Hen en Cock zijn we vanaf Edam langs het IJsselmeer omhoog gereden. Vorig jaar in Limburg nog met de routerol, nu met de GPS. We hebben een arangement geboekt in hotel Galamadammen. Na een goede en ook voor de duo’s uitgekiende reis, zodat niet iedereen doodmoe was, kwamen we rond 16.00 aan. Na de welkomst koffie en een biertje is Ardie even naar bed gegaan en is de rest gaan zwemmen.

Op vrijdag hebben we de elfsteden tocht gereden. Deze had ik van internet gedownload. Leuke route via kleine weggetjes. Tijdens de lunch werd de lucht zwart en ging het waaien, maar gelukkig is het daarbij gebleven. Vanwege de omslag in het weer en rekening houdend met de passagiers zijn we daarna naar het hotel gegaan. Uiteindelijk toch 225 km gereden.

Op zaterdag weer terug richting huis, nu onderlangs het IJsselmeer. Waar het kon, zijn we langs de kust blijven rijden. Het weer was bewolkt en fris maar droog. Na een lunch in Muiden bij het sluisje, zijn we via Amsterdam, waarbij we over stoepen en fietspaden hebben gereden (alles was afgezet i.v.m. Sail) naar huis gereden. Deze trip is beter gegaan dan verleden jaar. We hebben geleerd hoe we de krachten moeten verdelen. Het is leuk geweest, het weer is goed geweest ondanks de slechte zomer. Kortom het is voor herhaling vatbaar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt