Mechelen (L) 30 juli t/m 1 augustus 2004. Op vrijdag 30 juli zijn we om 09.00 met mooi weer vanuit IJmuiden vertrokken naar Mechelen in zuid-Limburg. Samen met onze vrienden die pas sinds verleden jaar motorrijden hebben we een binnendoor route uitgezet. Zowel voor de heen- als de terugreis zijn deze routes verschillend. We hebben een weekend geboekt in de “Oude Brouwerij”. 

Na een lange en m.n voor de duo’s een vermoeiende reis kwamen we rond 16.15 aan. Ardie blijkt na haar operatie toch meer beperkingen te hebben en was kapot van deze rit. Na het eten een beetje in de tuin gezeten en van de mooie avond genoten. Op zaterdag zijn we de Mergelland route gaan rijden. Dit gaat via de bordjes uitstekend. De route is niet zo lang (120 km) en daardoor ook niet te vermoeiend en ook voor de passagiers goed te doen.

Op zondag weer terug, wederom een lange route binnendoor. ‘s Middags rond 17.00 uur weer thuis. Ook voor de terugreis, was het net als heen te lang voor Ardie. We hebben schitterend weer gehad, mooi gereden in Limburg, alleen voor Ardie is het zo kort na de operatie nog veel te ver. Voor een volgend weekend samen zullen we iets dichter bij huis moeten blijven.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt