Het lange weekend van 27 mei t/m 30 mei 2011 was het weer zover. De jaarlijkse motor trip. Dit jaar België in het kleine plaatsje Durbuy. Een aantal van ons was er al eens eerder geweest, dus een goed hotel was bekend. Op vrijdag ochtend, zoals altijd vanaf het Koningsplein met 8 man vertrokken n.l. Rob, Mark, Martin, Peter, Patrick, Henny, Paul en ik. Onderweg stapte Edwin in en Rick moest studeren en kwam later rechtstreeks. Een heerlijke rit gehad, mooi weer en genoten met z’n allen. Uitstekend hotel en vervolgens op het terras een biertje. Rick belde dat hij t.h.v. Maastricht was, dus via snelweg nog maximaal een uurtje. Inmiddels was het gaan regen en Rick liet op zich wachten. Op een gegeven moment weer een telefoontje, met de vraag welke richting hij nou op moest, bleek hij de verkeerde kant op te gaan. Uiteindelijk is hij ook (drijfnat) gearriveerd. Biertje, omkleden en eten.

0046

De tweede dag ging de rit naar het zuiden over leuke binnendoor wegen met als verste – en tevens lunch punt La Roch en Ardenne. Een zeer toeristisch plaatsje, waar ik overigens in mijn jeugd met mijn ouders meerdere keren ben geweest. Na de lunch op het plein en het bekijken van alle geparkeerde motoren, zijn we weer verder gegaan via mooie wegen naar ons hotel. Het weer was uitstekend, het was alleen jammer dat bij het vertrek de koppelingskabel van de motor van Edwin brak. Hij wilde wachten op een andere kabel en adviseerde ons te gaan rijden. Onderweg hebben wij ook nog gekeken of we een motorzaak tegen kwamen met Amerikaanse motoren, maar helaas. Ook af en toe telefonisch contact met Edwin om de status te vernemen. Helaas zijn motor werd naar huis getransporteerd en zijn ouders kwamen hem halen.

0047

Deze dag, het is gelukkig weer mooi weer, staat een rit in oostelijke richting gepland. Ook vandaag mooie wegen gereden, een gps is een geweldig hulpmiddel daarbij.  Ergens oostelijk van Remouchamps hebben we de lunch gebruikt en daarna weer richting hotel. Uiteraard op het terras een biertje gedronken, daarna ergens gegeten en ook nog ergens anders weer voetbal gekeken. Over de laatste dag valt weinig te zeggen, na het ontbijt en afrekenen zijn we naar huis gegaan waar iedereen weer veilig is aangekomen. Jammer van de pech van Edwin, maar gelukkig verder geen nare dingen beleefd.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt