Voor de voorjaars rit van 2014 van vrijdag t/m maandag hadden negen personen zich aangemeld. Helaas viel Henny, de President, vanwege ziekte af. Dus dan maar met z’n achten, n.l. Patrick, Rick, Peter, Peter, Marco, Mark, Martin en Paul. Op de heenweg ging Edgar ook mee, hij moest alleen de volgende dag weer naar huis toe.

Rond 10.00 vertrokken vanaf de Prins Hendrikstraat naar ons ‘eigen’ hotel in Valkenburg a/d Geul, t.w. ‘Schaepkens van StFyth’. Na een kalme rit op tijd voor het ‘happy hour’ aangekomen en ‘s-avonds lekker in het centrum gegeten. Zaterdag ochtend vertrok Edgar weer naar IJmuiden en wij zijn België in gegaan. Het thema voor die dag was WO2.  Via de geallieerde begraafplaats in Henri Chapelle naar ons keer punt, het Mardasson in Bastogne. Op de terugweg ook de Duitse begraafplaats in Foy bezocht.

Henri Chapelle

0021

Zondag rond gereden in Duitsland waarna Marco naar huis is gegaan en wij nog lekker zijn gaan eten. Maandag is de rest weer huiswaarts gekeerd. De meesten rechtstreeks, maar Paul en Mark binnendoor.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt