In 2009 kon niet iedereen gelijk vrij krijgen om weg te gaan, daarom zijn we in twee verschillende groepen gegaan. Eén groep naar België, Durbuy en wij, Patrick, Rick, Peter R, Rob en ik van 24 t/m 29 mei naar het Schwarzwald in Duitsland. We vonden het te ver om in één keer te doen, dus een overnachting t.h.v. Mannheim. De tweede dag naar ons verblijf, Landgasthof Sonne im Aischfeld, een gehucht van 3 huizen en een kerk. De motoren konden binnen staan en de kamers, zo ook het eten waren prima. Duits bier smaakt altijd goed, dus de avond kwamen we ook wel door. Beide dagen uitstekend weer gehad. Erg warm, zodat we de motor jacks een stukje open hadden staan.

We hebben fijn rond gereden, want het Schwarzwald is een schitterend gebied om motor te rijden. Het weer is wat afwisselend geweest, heel mooi en ook een verschrikkelijke hagelbui. Nog een stuk gelopen naar een waterval.(volgens mij de Triberg wasserfälle) ‘s Avonds op het balkon een glaasje cognac gedronken, meegenomen door Peter, voetbal gekeken en ons vermaakt.

Uiteindelijk was op donderdag 28 mei de vertrek dag weer aangebroken en omdat we ook de terug reis in twee etappes zouden doen, voor de verandering ‘Schaepkens van st Fyth’ in Valkenburg maar weer geboekt voor één overnachting. Onderweg nog wel een bui gehad, maar verder uitstekend reisweer. ‘s Avonds in Valkenburg weer naar het Italiaanse restaurant gegaan voor een heerlijk diner. Vrijdag zijn we allemaal rechtstreeks naar huis gereden. We hebben een gezellige midweek gehad in het Schwarzwald en schitterend gereden, geen grote pech en geen ongevallen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt