Een vrijdag in mei. ‘s Morgens vroeg vertrokken we met 12 personen, collega’s en vrienden naar Duitsland. Daar we uit verschillende plaatsen in Noord-Holland en Friesland kwamen, was afgesproken bij het tankstation Amstelveen langs de A9. Rond 09.00 was iedereen aanwezig en na het tanken op weg naar Utrecht naar het wegrestaurant voor koffie en de laatste 2 personen. Bij het tankstation wilde de enig aanwezige Harley nog starten, hoewel dit met een hoop moeite ging, maar hierna was het ook gelijk over. Het hele weekend hebben we moeten duwen. Onderweg in Duitsland veel regen gehad, waardoor de groep uit elkaar viel en we uiteindelijk in 3 groepjes in Leiwen aankwamen. Hier hadden we 2 bungalows gehuurd. De oudere buren schrokken zich wild toen er 12 motoren naast hun huisje tot stilstand kwam en helemaal toen de Harley rijder zei: “goh, leuke huisjes, hier houden we het wel 14 dagen uit.” Na een uitstekende maaltijd op het park, aangevuld met de nodige spiritualiën, zijn de ouderen onder ons richting bed gegaan, terwijl de jonge honden nog gingen stappen.

0022

Vandaag, zaterdag, zijn we in 2 groepen, n.l. de “snelle” jongens in een groep en de “langzame” jongens in de andere groep naar Cochem gereden. Het weer was uitstekend, het terras gezellig en de weg aan te bevelen. Vanwege de lokale kennis van Patrick hebben we ook nog wat heuvelwerk rond de Moezel gehad. Erg leuk gereden vandaag. De jonge honden gingen weer stappen. Op zondag naar Luxemburg gereden, weer in dezelfde twee groepen en afgesproken elkaar bij de stoeltjeslift van Vianden te ontmoeten. Hier hebben we wat gegeten, een enkeling is naar boven geweest, waarna we weer via leuke weggetjes terug naar Leiwen zijn gereden.

twaalf motoren

Vandaag weer de laatste dag. De rommel opgeruimd, motoren weer opgepakt en in een lang lint via de kleinere, mooie wegen richting Vaals gereden. Onderweg in een dorpje werden we nog allemaal geflist, gelukkig gebeurde dit van voren, dus kostte het niets. Na een koffiestop bij de Nürnburgring waren we rond 15.00 uur in Vaals. Hier hebben we wat gegeten en afscheid van elkaar genomen. In kleine ploegjes zijn we vervolgens op eigen gelegenheid naar huis gegaan. Uiteindelijk werd het fijne weekend nog afgesloten met enkele forse regenbuien in midden Nederland, maar dit mocht de pret niet meer drukken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt